SV0016

SV0016

Сериски Код: SV 0016

Медијапанска двокрилна собна врата со отвор за стакло, со заоблена каса заоблен перваз, на махагон боја.

Вратата е достапна во сите типови на каси и первази како и бои и нијанси.