SV0013

SV0013

Сериски Код: SV 0013

Двокрилна медијапанска собна врата, фурнирана со природен фурнир од јасен на бел бајц, со отвор за стакло и надсветло. Вратата е достапна во сите типови на каси и первази како и бои и нијанси.