SV0011

SV0011

Сериски Код: SV 0011

Медијапанска собна врата на бела боја со рамна каса и рамни первази со декоративна резба. Вратата е достапна во сите типови на каси и первази како и бои и нијанси. Декоративни резби по ваша желба.