SV008

SV008

Сериски Код: SV 008

Медијапанска собна врата фурнирана од природен дабов фурнир на темен бајц со иноксни лајсни на рамна каса и рамни первази. Вратата е достапна во сите типови на каси и первази како и бои и нијанси.